Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Niko ne zna gde je Abubakar

Najbolji igrač Vojvodine Abubakar Oumaru još se nije vratio sa produženog odmora, a niko u novosadskom klubu ne zna šta je razlog.

Danas o sudbini bivšeg "Heroj Pinkija"

U preduzeću "Dunav grupa agregati" danas će biti održan sastanak zaposlenih i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, koji će predstaviti plan za propalu kompaniju, čiji je vlasnik uhapšeni biznismen Dušan Borovica.

Italijanski "Uniplast" novi investitor u Novom Sadu

Italijanska kompanija Uniplast zakupila je poslovni objekat površine 2.200 kvadrata u okviru preduzeća "Pobeda" u Petrovaradinu, u kojem bi do kraja godine trebala da započne proizvodnju plastične folije, saopštio je VIP fond.

Sutra veći deo Limana bez tople vode

Zbog rekonstrukcije vrelovodne mreže na Bulevaru oslobođenja ispred zgrade Elektrovojvodine, sutra će u 6 časova bez tople vode ostati korisnici na većem delu Limana.

Kežman u upravnom odboru Vojvodine

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Mateja Kežman postaće član Upravnog odbora FK "Vojvodina", dogovoreno je na jučerašnjem sastanku u hotelu "Park".

ZIG tuži Borovicu zbog sumnjivo isplaćenog avansa

Zavod za izgradnju grada će najverovatnije pokrenuti sudski postupak protiv preduzeća "Borovica transport", budući da firma uhapšenog biznismena Dušana Borovice nije odgovorila na zahtev za raskidanje ugovora i povraćaj uplaćenog avansa.